S02S01 – Special: PlayStation 4 unboxing!

Vi blir inbjudna till lyssnaren Fredrik Holmgren för att med fria händer kladda på hans nyinförskaffade nextgen-maskin på releasedagen.
Tobias och Fredrik sätter sig ned, kollar in Sonys mastodont och snabbklämmer på Assassin’s Creed IV: Black Flag.
Detta är ett mini-Ludosonans.

Play
Publicerad i Avsnitt
 • http://rankthegame.net Markus ’Ragowit’ Persson

  Här känner jag att jag måste få kommentera lite om vad som sas i avsnittet, och styra upp det hela. 🙂

  Angående PS+, så här fungerar det.
  * När du köper PS+ för första gången så får du direkt access till de 10-12 gratisspelen som finns just nu.
  * Ca 5 gratisspel byts ut i månaden.
  * Om du köper PS+ får du INTE access till de gratisspel som funnits tidigare.
  * När du är PS+-medlem så måste du ”köpa” de gratisspel som finns så att de finns registrerade på ditt konto. Har du inte ”köpt” ett gratisspel och det byts ut senare, så kan du inte längre få tag på det spelet gratis.
  * Om ett gratisspel har bytts ut, och du har ”köpt” gratisspelet som bytts ut och fortfarande är PS+-medlem så kan du fortfarande ladda ner det gratis och spela när som helst (så länge du är PS+-medlem)
  * Om ditt PS+-medlemsskap går ut, och du inte förnyar, kommer du inte kunna ladda ner eller spela de gratisspel du har ”köpt” under PS+-tiden. MEN om du senare förnyar ditt PS+-medlemsskap så får du återigen access till allt du tidigare ”köpt” som PS+-medlem.
  * Nu hörde jag aldrig att ni sa fel, men många brukar säga PSN+ när det heter PS+.

  Och slutligen en liten rant om hybriddiskar. Som jag har förstått det så är det INTE så att man kan välja att installera en bit på SSD-delen och ha allt annat på den vanliga delen. Utan SSD-delen i en hybrid är mer som ett ”RAM-minne” eller vad man ska säga. Hårddisken lär sig vilka filer som används mest och lägger själv dessa i SSD-delen, och kommer att byta ut dessa om den märker att andra filer används mer än de som nuvarande ligger där.

  Tror det var allt, tack för mig. 🙂

  • Fredrik Holmgren

   En får tacka och buga för svaren! =) gött när folk vill bringa ljus i det många gånger oförståeliga fakta blad man ska tvingas läsa igenom när man startar en prenumeration ( i vilken form det än nu må vara )

   mvh /Fredrik

Arkiv